Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Case 1660

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1660
Cod produs
K1M2YSI6-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare combina Case 1660 reprezinta una dintre cele mai dese alegeri ale clientilor nostri. Faptul ca este compatibila cu acest tip de utilaj si ca inlocuieste foarte bine originalul a cantarit foarte mult in alegerea lor. Pretul accesibil a facut si el ca decizia de a o achizitiona sa fie una simpla. Specialistii in mecanica au recunoscut in unanimitate ca reprezinta o investitie de incredere. Te asteptam si pe tine sa o comanzi! Expedierea ei nu dureaza mai mult de 24 de ore, iar in pachet vei gasi si o garnitura care este deja inclusa in pret.

Stim ca o combina necesita ingrijire speciala! Trebuie sa te ocupi de inspectarea ei inainte de a te duce cu ea pe teren. Nu e timp de pierdut cand ai de mentinut un grafic de lucru! In prag de sezon, iti recomandam sa o inspectezi cu grija si sa remediezi toate avariile din vreme. Nu este placut sa te trezesti ca apar diverse probleme tehnice taman cand tu te concentrezi pe exploatarea ei. Ca sa preintampini astfel de situatii, este necesar sa ai un serviciu de mentenanta alaturi. Te putem ajuta oricand noi, contacteaza-ne!

Pompa de alimentare combina Case 1660 - pompam cu piese bune!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru combina Case 1660 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare combina Case 1660 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura