Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 60XT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 60XT
Cod produs
T841QWP7-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa alimentare miniincarcator Case 60XT este un model pregatit sa asigure performanta motorului, pentru ca lucreaza foarte bine impreuna cu restul componentelor. In oferta noastra, o poti achizitiona la un pret avantajos si primesti gratuit garnitura dintre blocul motor si pompa. De asemenea, pompa pe care ti-o propunem se fabrica in Europa, producatorul asigurandu-ne ca aceasta va functiona o perioada indelungata, la capacitate maxima.

Pompa alimentare miniincarcator Case 60XT - promite sa ajunga la tine cat mai repede cu putinta! Alege calitatea!

Noi ii cunoastem caracteristicile si am decis sa mentinem un stoc permanent disponibil, ca si tu sa poti beneficia de ea in cel mai scurt timp. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. Asigura-te ca alegi piesa potrivita, apeland la consilierii nostri, care iti vor da toate detaliile necesare despre produsele si serviciile noastre.

Mai mult, beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata! Ai nevoie si de un mecanic bun?

O asemenea pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 60XT dispune de toate actele necesare! Garantia ei este valabila 1 an, timp in care vom remedia rapid orice incident, in cazul unei situatii nefavorabile.

Suna si comanda aceasta pompa alimentare miniincarcator Case 60XT din imagini, iar serviciile de curierat vor ridica coletul din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului si il vor transporta in localitatea ta. Vei primi awb-ul coletului dupa plasarea comenzii, timpul de asteptare fiind de doar o zi lucratoare. La receptie, curierul va incasa rambursul ultimul, asteptand daca doresti verificarea piesei inainte. Sau, daca te avantajeaza, poti sa vii in aceeasi zi la sediul nostru, sa achizitionezi pompa personal.

Daca doresti ca montajul piesei sa fie realizat de mecanicii nostri experimentati, la un acelasi apel catre noi poti programa si interventia lor la punctul tau de lucru.
Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice
Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura