Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agro Prima 4.31

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agro Prima 4.31
Cod produs
YT67M9A8-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru aceasta pompa alimentare Deutz Fahr Agro Prima 4.31 ti-am pregatit o oferta excelenta! Ea include: un pret competitiv, livrare imediata si gratuit garnitura dintre pompa si blocul motor. Etansarea o vei face impecabil! Iti recomandam cu incredere aceasta pompa mecanica pentru ca poate echivala piesa original. Prin eficienta si siguranta dovedite in exploatare, ele se plaseaza pe acelasi loc. Are insa un pret mult mai bun. Este o productie europeana de succes, de calitate garantata.

Comercializarea pe teritoriul Romaniei face parte din atributiile noastre zilnice, de aceea mentinem un stoc permanent disponibil. Mai multe detalii despre piesa, compatibilitatea ei cu utilajul si modul de livrare le poti solicita tot colegilor de la departamentul tehnic. Nu ezita si contacteaza-i, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea produselor pentru tractorul tau! Ai nevoie si de mecanic? Rezolvam la acelasi apel! Iti recomandam un service partener sau iti trimitem echipa noastra de mecanici!

Pompa alimentare Deutz Fahr Agro Prima 4.31 - inlocuieste fara probleme piesa avariata!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Dupa plasarea comenzii, pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Agro Prima 4.31 va fi livrata impreuna cu certificatul de garantie, care este valabil 1 an de zile.

Comanda acum pompa alimentare Deutz Fahr Agro Prima 4.31 si o poti achizitiona in aceeasi zi din depozitul nostru. In orice alta parte a tarii, livrarea va fi realizata prin serviciile de curierat, care vor ajunge in localitatea ta a doua zi lucratoare. La primirea coletului vei avea posibilitatea de a-l deschide in prezenta curierului, pentru a te asigura de calitatea piesei inaintea achitarii rambursului.

Incercam sa acoperim toate serviciile necesare sustinerii activitatii tale, prin colaborari cu mecanici experimentati din diferite regiuni. Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura