Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor New Holland TS6040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS6040
Cod produs
37ZC0HDI-AT
Out Of stock
Descriere
Revigoreaza motorul masinariei tale! N-o sa-si revina de la sine, stii prea bine. Si o resuscitare de moment cu piese luate la ocazie nu-l ajuta prea mult. Iti recomandam cu incredere aceasta garnitura de chiuloasa New Holland TS6040 pentru plusul de eficienta pe care il ofera motorului, fiind extrem de rezistenta si de fiabila. Este pregatita sa infrunte cele mai dificile conditii de exploatare fara sa cracneasca. Faci o alegere excelenta, caci este o piesa de calitate superioara!

Exploreaza intreaga noastra oferta si vei descoperi remediile de care utilajul tau are nevoie pentru a fi din nou in forma. Oricat de complicata ar fi defectiunea cu care te confrunti, vom gasi cea mai buna cale de rezolvare. Discuta cu unul dintre consultantii nostri si vei primi toate informatiile de care ai nevoie, plus idei ingenioase de remediere. Ba chiar poti face rost si de un plan de intretinere pe termen lung a utilajului tau. Suna-ne!

Garnitura de chiuloasa New Holland TS6040 - o alegere nemaipomenita!
Miezul utilajului tau este motorul si atunci cand apar probleme cu o componenta in ansamblul sau, efectele se resimt imediat. Caci fiecare dintre ele contribuie intr-un fel sau altul la desfasurarea intregului proces. Motorul tau are nevoie de componente fiabile si zdravene, in perfecta stare. Aceasta garnitura de chiuloasa New Holland TS6040 are misiunea importanta de a asigura etansarea dintre blocul motor si chiuloasa, astfel ca este o piesa esentiala pentru functionarea optima a motorului tau.

Suport tehnic personalizat!
Ca sa-ti poti planifica activitatea, utilajul tau trebuie sa fie in perfecta stare de functionare. Stii ca uneori e nevoie sa mai bibilesti cate ceva pe ici, pe colo, in afara de ceea ce e evident, ca sa-ti mearga apoi din plin. Ne pliem pe nevoile tale si iti oferim consultanta tehnica adaptata acestora, ca sa stii cum sa actionezi si ce piese sa alegi incat sa ai cele mai bune rezultate. Orice intrebare ai avea legata de intretinerea utilajului tau isi gaseste rapid un raspuns avizat din partea specialistilor nostri. Iti oferim solutii complete care iti asigura eficienta maxima. Contacteaza-ne! Consultanta este din partea casei!

Garantie
Beneficiezi pentru aceasta garnitura de chiuloasa pentru tractor New Holland TS6040 de o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera defectele de fabricatie. Cazuri extrem de rare, de altfel, insa esti pe deplin asigurat. Ai documentele necesare interiorul coletului, pentru orice eventualitate.

Livrare
Ne dam seama ca ai nevoie urgenta de ea si nu te vom lasa sa astepti. Vei primi aceasta garnitura de chiuloasa New Holland TS6040 super rapid, o data ce ai plasat comanda online sau telefonic. Iar daca esti prin zona, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj
Este esential ca si montajul sa fie de calitate, daca vrei sa obtii rezultate maxime din partea noii piese. Iti putem asigura interventii profesioniste prin mecanicii nostri, in orice localitate din tara. Te putem ajuta cu efectuarea oricarei interventii tehnice necesare utilajului tau, mai simpla ori mai complexa, inclusiv la punctul tau de lucru. Nu te sfii, cere-ne ajutorul!

Specificatii tehnice

1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura