Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare autogreder O&K F106A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Autogreder O&K F106A
Out Of stock
Descriere
Pentru o functionare optima si sigura a motorului tau, schimba piesele uzate si alege variante de calitate. O piesa ce da randament maxim in lucru este pompa de alimentare O&K F106A pe care o poti ridica din stocul nostru la un pret accesibil.

Ea este o productie europeana cunoscuta pentru eficienta cu care inlocuieste modelul original, fiind rezistenta la multiple solicitari.

Certificatul de garantie cu care vine insotita este valabil 12 luni de zile.

Pentru achizitionarea acesteia te asteptam la sediul firmei din Bucuresti sau poti contacta unul din angajatii nostri si iti vom expedia produsul prin curier rapid. Pachetul va putea fi deschis in prezenta curierului deoarece trebuie sa te asiguri de calitatea promisa inainte de a achita plata ramburs.

Apelurile tale sunt prioritate, de aceea nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii. Iti vom face legatura si mecanicii din localitatea ta daca ai nevoie de ajutor la montaj sau echipamentul tau are necesita o revizie totala.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm
Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul piesei este: WXNJUKLM-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura