Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 6165J

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6165J
Cod produs
HWQDGF2L-RA
Out Of stock
Descriere
Daca doresti pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil cu montaj pe tractor John Deere 6165J iti venim in ajutor cu un pret atractiv. Mai mult, adaugam la cerere, filtrul de combustibil in acelasi pachet.

Pompa este conceputa in Europa sub atentia producatorului de renume care fabrica echivalente eficiente ale originalului. De aceea o recomandam cu incredere datorita caracteristicilor prezentate si a pretului avantajos.

In acelasi pachet cu piesele se va regasi si certificatul de garantie menit sa tina locul platii suplimentare in cazul unor circumstante nefavorabile. Acesta va fi valabil 1 an de zile de la data achizitiei.

Daca utilajul tau necesita aceasta schimbare, suna acum si iti expediem coletul pentru a doua zi lucratoare. Rambursul se achita curierului, dupa verificarea atenta a coletului in prezenta lui.

Suna cu incredere pentru mai multe detalii despre produsele noastre, astfel incat alegerile facute sa fie perfecte pentru utilajul tau. Poti solicita si echipa de mecanici daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau prezinta defectiuni majore.

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura