Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator Kramer 808

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 808
Cod produs
QXNA6GYJ-C-MI
Out Of stock
Descriere
Cum sa gasesti piesa ideala? Hai in depozitul nostru, vei avea revelatia unui univers pe care doar cunoscatorii il pot aprecia la justa valoare, un univers al pieselor de schimb de buna calitate! Gasesti la noi si  pompa alimentare Kramer 808 de productie europeana, asta cauti acum, nu? Nu vei gasi nicio diferenta intre ea si original, normele tehnice de executie si material sunt respectate intocmai, doar pretul este mai bun.  Si pentru ca este pe stoc, ti-o livram imediat! Sau o poti comanda la telefon sau prin formularul de pe site!
Suna-l pe consultantul nostru pentru a te edfica complet: asupra compatibilitatii piesei cu utilajul tau, sau a modului in care faci comanda, sau a livrarii. Nici modul in care poti primi ajutor la montaj nu ii este strain, are toate datele despre partenerii nostri cu ateliere mobile din toata tara, unul dintre ei se afla sigur in apropierea ta si te poate depana pe teren!
Pompa alimentare Kramer 808 este proiectata sa dureze!
Daca pompa de combustibil e gata sa cedeze, motorul scoate zgomote ciudate, porneste greu sau nu accelereaza. Sau ramai in pana de combustibil desi ai rezervorul plin. Pompa  trimite combustibilul din rezervor catre motor, si daca ea merge inconsecvent, va da aceste simptome. O revizie tehnica sau un telefon la unul dintre consultantii nostri sigur te vor edifica. Monteaza corect o pompa de buna calitate si utilajul tau va atinge din nou parametrii de functionare din tinerete!
Sfaturi tehnice ca intre prieteni, gratis!
Cum sa identifici imediat defectiunea si sa si gasesti piesa de care ai nevoie, chiar daca esti in mijlocul campului? Cu un simplu telefon la consultantul nostru! El are toate datele, te ghideaza in tot procesul de reparatie, oricat de complex ar fi el!
Garantia extinsa pentru 1 an oferita de producatorul european pentru pompa de alimentare pentru excavator Kramer 808 te asigura ca, in eventualitatea existentei unor defecte de fabricatie, va fi imediat inlocuita cu o pompa noua! Montajul profesionist este la fel de important!
In depozitul nostru gasesti doar piese de buna calitate, pompa alimentare Kramer 808 este printre ele, vino acum sa o iei! Daca alegi sa o comanzi, ea pleaca acum spre tine cu un curier rapid si ajunge in aproximativ 24 de ore! Platesti ramburs abia dupa ce ai verificat continutul coletului!
E important ca pompa de alimentare sa aiba parte de un montaj profesionist, la fel de important ca si calitatea piesei! Un mecanic bun in apropiere stim noi, e partenerul nostru cu atelier mobil care poate veni in viteza oriunde te afli!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura