Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa incarcator telescopic Case TX945

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX945
Cod produs
7FNA1O8X-AT
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti sa-ti vezi din nou utilajul sprinten, dornic de lucru, ai ajuns in locul potrivit! Aceasta garnitura de chiuloasa Case TX945 iti va asigura eficienta maxima a motorului, fiind un ajutor pretios in orice conditii de exploatare. Este o piesa de calitate superioara si merita toata increderea ta, caci da dovada de fiabilitate si rezistenta de exceptie, chiar si intens solicitata fiind. Montata cu simtul raspunderii, mentine impecabil etansarea pentru mult timp de-acum incolo.

Nu te sfii sa ne contactezi atunci cand intampini dificultati tehnice. Decat sa-ti asumi riscuri inutile, mai bine ne intrebi si vei fi sgur ca faci alegerile potrivite pentru a-ti insanatosi utilajul si a-i creste performanta. Vei gasi la noi o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate, dar si suport tehnic personalizat din partea specialistilor nostri intr-ale utilajelor. Fii inspirat, suna-ne! Iti va fi mult mai usor sa treci peste obstacole!

Garnitura de chiuloasa Case TX945 - maxima eficienta!
Performantele motorului utilajului tau depind de starea componentelor sale si de modul lor de functionare. Chiar si atunci cand vine vorba de piese simple, cum sunt garniturile, atentia ta trebuie sa ramana treaza in ce le priveste, caci fiecare bucatica din intreg are rolul sau bine definit, fara de care functionarea motorului ar avea de suferit. Aceasta garnitura de chiuloasa Case TX945 asigura etansarea intre blocul motor si chiuloasa - o zona importanta, caci acolo se pregateste motorul pentru procesele intense ce tin de esenta misiunii sale.

Iti sustinem eforturile si iti oferim consultanta gratuita!
Stim ca nu-i intotdeauna simplu sa dai de cap defectiunilor, sa identifici cauza problemei si solutia potrivita de remediere. De aceea credem ca iti va fi extrem de util serviciul nostru de consultanta tehnica pe care il poti accesa gratuit - cu un apel telefonic sau prin mijloacele de comunicare online. Echipa noastra de specialisti preia solicitarile tale si raspunde prompt, furnizandu-ti toate informatiile de care ai nevoie si identificand cele mai bune solutii pentru problema ta. Contacteaza-ne fara sfiala!

Garantie
Daca iei in calcul posibilele defecte de fabricatie, iti spunem ca poti sta linistit! Aceasta garnitura de chiuloasa pentru incarcator telescopic Case TX945 are o garantie de 6 luni de la data facturarii care acopera astfel de situatii, extrem de rare, de altfel. Documentele necesare le vei regasi in interiorul coletului.

Livrare
Timpul pierdut inseamna bani pierduti, dar nu-ti fa griji, nu vei astepta prea mult! Aceasta garnitura de chiuloasa Case TX945 porneste catre tine imediat. Tot ce ai de facut este sa soliciti o oferta online sau telefonic si daca te-ai decis, ne punem in miscare. O vei primi prin curier rapid, iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Pentru a avea cele mai bune rezultate de la noua piesa, te sfatuim sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti cu experienta, care vor sti ce aspecte sa ia in calcul. Astfel, nu risti compromiterea piesei ori cine stie ce alte surprize neplacute. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne un semn si se rezolva, in orice colt al tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice
1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura