Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case JX1080U

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX1080U
Cod produs
7FGTWXLR-C-IA
Out Of stock
Descriere
Un utilaj bine intretinut inseamna o exploatare indelungata si un randament maxim in lucru. De aceea, punem la vanzare piese de calitate inalta, care sa iti ofere eficienta in lucru si rezistenta la multiple solicitari. Printre acestea figureaza si pompa de alimentare tractor Case JX1080U care este de provenienta europeana. Fabricarea ei are ca scop inlocuirea modelului original, avand aceleasi caracteristici avantajoase, dar un pret mult mai bun.

Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca ai nevoie de ajutor la alegerea componentelor potrivite pentru utilajul tau! Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata! Ai mai multe posibilitati: telefonic, completand formularul de pe site sau pe WhatsApp. Prioritatea noastra este solutionarea rapida si eficienta a tuturor problemelor care tin de utilaj. Impreuna putem gasi rapid cea mai buna solutie pentru tine! Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Vei fi multumit!

Pompa de alimentare tractor Case JX1080U - promite multe si se tine de cuvant!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

In aceeasi oferta este inclusa garnitura, iar impreuna cu pompa de alimentare pentru tractor Case JX1080U primesti si un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Poti ridica coletul cu pompa de alimentare tractor Case JX1080U comandata direct de la sediul nostru sau il putem expedia in orice alta localitate din tara. Livrarea dureaza o zi lucratoare, deoarece stocul acesteia este mentinut disponibil in permanenta. La primirea coletului vei putea verifica integritatea lui in prezenta curierului, achitandu-i acestuia rambursul la final.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj, poti solicita consilierilor nostri sa verifice disponibilitatea mecanicilor experimentati din zona ta, cu care noi colaboram. Pentru ca este importanta si calitatea piesei de schimb, dar si manopera. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii despre acest serviciu optional!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura