Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case JX1070U

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX1070U
Cod produs
AYHO26RB-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru inlocuirea pompei de cumbustibil, ai nevoie de un produs care sa-ti asigure toate avantajele! Pompa de alimentare tractor Case JX1070U iti este recomandata cu incredere de catre specialisti. Noi cunoastem caracteristicile tehnice si avantajele utilizarii acestui produs, de aceea avem un stoc permanent disponibil. Recomandarea are la baza eficienta dovedita in timpul lucrului, rezistenta indelungata in exploatare si posibilitatea de a inlocui modelul original fara probleme. In plus, o poti avea la un pret foarte bun!

Ca sa beneficiezi si tu de ea, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda direct pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. Suna-ne acum daca ai nevoie de mai multe detalii despre produs sau daca doresti si interventia mecanicilor nostri la punctul tau de lucru. Profita de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!

Pompa de alimentare tractor Case JX1070U - o gasesti mereu in catalogul nostru!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garnitura si certificatul de garantie valabil 1 an sunt adaugate in acelasi pachet cu pompa de alimentare pentru tractor Case JX1070U comandata. Sa pastrezi documentele pentru orice eventualitate.

Pentru livrarea lor in localitatea ta, avem nevoie de datele locatiei ca sa iti putem trimite coletul pentru a doua zi lucratoare. Curierul iti va inmana coletul cu pompa de alimentare tractor Case JX1070U comandata pentru verificare, inainte de incasarea rambursului. Daca preferi sa ridici pompa comandata in aceeasi zi, te asteptam la sediul nostru.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura