Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Case 5133737

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 5133737
Cod produs
WEQ29H0G-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu-i simplu sa manevrezi ditamai masinaria, dar cand iti place ceea ce faci, lucrurile devin usoare. Pana ce intervine vreo defectiune si mai ca te iau durerile de cap. Daca utilajul tau nu se mai misca atat de sprinten ca inainte, verifica starea rulmentilor. S-ar putea ca ei sa fie cauza. Insa nu-ti fa griji, avem solutia perfecta pentru utilajul tau. Acest rulment butuc Case 5133737 extrem de rezistent si de fiabil - o piesa originala Carraro conceputa pentru performanta indelungata. Incearca-l si convinge-te!

Ori de cate ori intampini dificultati - fie nu esti sigur de compatibilitatea unei piese, fie nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni - te poti baza pe noi! Iti oferim, alaturi de piese de schimb de calitate superioara, suportul tehnic de care ai nevoie. Ca sa poti remedia simplu si rapid defectiunile, facand economii importante. Nu-ti mai bate capul, suna-ne!

Rulment butuc Case 5133737 - calitatea e cea mai buna alegere!
Nu pare cine stie ce, dar rolul sau este esential in cadrul transmisiei finale si, implicit, in arhitectura tractorului tau. Pentru ca acest rulment butuc Case 5133737 este cel care asigura transferul optim al greutatii utilajului catre roti. Totodata, are un design inovator care asigura o frecare redusa si iti promite o functionare indelungata, fara probleme. Iar daca ai grija si de lubrifiere, poti fi sigur ca te va tine mult si bine. In plus, te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Iar daca ai nevoie de mai mult, iti dam mai mult!
Oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, pe primul loc este activitatea pe care o desfasori. Stim ca timpul te preseaza si n-ai intotdeauna ragazul sa te documentezi, dar nu-ti fa probleme. Specialistii nostri s-au documentat pentru tine si, ori de cate ori te afli in impas, le poti cere ajutorul. Si nici nu te costa ceva, caci ai consultanta gratuita. Fie ca nu dai de cap vreunei defectiuni sau nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, gasesti la noi raspunsuri clare, la obiect. Ba, mai mult, putem concepe pentru tine si un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne!

Nu-ti fa griji, acest rulment butuc Case 5133737 beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Totusi, astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, asa ca iti vom livra acest rulment butuc Case 5133737 super rapid. Il primesti in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Sau, daca-ti e mai usor, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa te bucuri pe deplin de performantele noii piese, lasa montajul pe mana profesionistilor. Ei vor sti exact ce au de facut ca lucrurile sa mearga de la foarte bine in sus. Si, daca tii la investitia ta, n-ai vrea s-o vezi risipita din pricina unui montaj necorespunzator. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta si iti recomandam sa ii inlocuiesti si perechea, pentru maxima eficienta. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului inlocuind simeringul de butuc. Daca nu stii la cine sa apelezi pentru montaj, te scoatem noi din impas. Da-ne de veste!

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura