Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Case JX1070U

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX1070U
Cod produs
MKG1F8OI-AT
Out Of stock
Descriere
Calitatea componentelor motorului influenteaza semnificativ performantele acestuia. Aceasta garnitura de chiuloasa Case JX1070U la care te-ai oprit acum este o piesa excelenta, de calitate superioara, ce da dovada de rezistenta deosebita oricat de intens ar fi solicitata. Nu se sperie de provocari, mentinand etansarea optima vreme indelungata daca beneficiaza de un montaj calitativ. Mergi la sigur cu ea pentru obtinerea celor mai bune rezultate!

Vei gasi la noi orice piesa ti-ar fi necesara pentru a reda vigoarea utilajului tau. Cand il vezi cam obosit, nu ezita sa ne contactezi pentru a ne cere ajutorul. Iti vom oferi cele mai eficiente remedii, caci punem mare accent pe calitatea produselor pe care le comercializam si completam oferta noastra cu tot suportul tehnic necesar, pentru a-ti simplifica misiunea. Suna-ne!

Garnitura de chiuloasa Case JX1070U - nu cedeaza cu una, cu doua!
In angrenajul motorului au loc procese esentiale si complexe, iar componentele acestuia au roluri bine definite pentru a asigura desfasurarea in cele mai bune conditii a acestor procese. Spre exemplu, aceasta garnitura de chiuloasa Case JX1070U asigura etansarea intre blocul motor si chiuloasa, o zona extrem de importanta si de sensibila, incat fara ajutorul sau, functionarea motorului ar deveni imposibila. Inlocuieste piesa cu probleme de la primele simptome, pentru a preveni astfel o defectiune de amploare.

Cand dai de greu, apeleaza la noi!
Poti intampina adesea dificultati in alegerea pieselor potrivite, in identificarea lor corecta. Sau, uneori, pur si simplu nu-ti dai seama de la ce a pornit beleaua si cum sa faci sa scapi de ea. Daca trebuie inlocuita sau nu o anumita piesa, daca se va rezolva sau nu doar cu atat - sunt multe aspecte care iti pot da batai de cap. Insa acum poti sa te eliberezi de acest stres gratie serviciului de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Contacteaza-ne! Te scoatem din impas!

Garantie
Defectele de fabricatie sunt extrem de rare, dar daca totusi aceasta garnitura de chiuloasa pentru tractor Case JX1070U prezinta vreunul, nu-ti fa griji. Ai o garantie de 6 luni de la data facturarii care acopera astfel de situatii neplacute, iar documentele aferente le vei gasi in interiorul coletului.

Livrare
Stim cat de pretios este timpul si nu te vom lasa sa astepti! Vei primi aceasta garnitura de chiuloasa Case JX1070U in cel mai scurt timp, prin serviciile de curierat rapid. Este suficient sa ne contactezi online sau telefonic si ti-o expediem de indata. In plus, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Pentru a te bucura din plin de performantele si eficienta noii piese, te sfatuim sa incredintezi montajul unor profesionisti. Astfel, vei avea siguranta obtinerii rezultatelor asteptate si nu risti suprize neplacute. O piesa montata necorespunzator poate fi compromisa si pot fi afectate si componentele conexe. Daca nu stii la cine sa apelezi, spune-ne si te punem in contact cu un mecanic priceput din zona ta.

Specificatii tehnice

1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura