Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Massey Ferguson MF 6280

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Massey Ferguson MF 6280
Out Of stock
Descriere
Daca motorul utilajului tau necesita schimbarea unor piese pentru a oferi aceeasi eficienta si siguranta in lucru, noi iti venim in ajutor. Pentru inceput poti achizitiona pompa de alimentare Massey Ferguson MF 6280 care este facuta sa nu cedeze la solicitarile aduse, datorita materialelor rezistente in timp.

Modelul este realizat pentru a tine locul originalului, fiind fabricat in Europa cu scopul de a oferi o alternativa la un pret mult mai bun.

Piesa este livrata din stoc propriu, alaturi de garnitura si garantia valabila 1 an de zile.
Pentru a achizitiona pompa te poti prezenta la sediul firmei din Bucuresti sau ne poti spune unde doresti livrarea coletului. Acesta va fi expediat prin curier rapid, avand posibilitatea de a plati rambursul la final, pentru a te asigura inainte de integritatea piesei.

Pretul poate varia in functie de stocul disponibil, de aceea iti sugeram sa iei legatura cu unul din consilierii nostri tehnici pentru o oferta actualizata. De asemenea, le poti solicita acestora detalii despre service-ul nostru mobil, care te poate ajuta la montarea piesei sau orice probleme tehnice aparute la utilaj.

Specificatii tehnice:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia este de 1/2’’
•Iesirea este de 1/2’’

Codul pentru acest produs este: 67IKQHYZ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura