Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare combina Case WDX1101

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WDX1101
Cod produs
BIVGF1KO-IA
Out Of stock
Descriere
Dispunem de aceasta pompa de alimentare combina Case WDX1101 si o punem la vanzare la un pret accesibil. Ea este varianta echivalenta originalului care se fabrica in Europa. Este executata din materiale ce rezista o vreme indelungata si a fost temeinic testata inainte de a fi pusa pe piata. Trimite cererea ta de oferta si iti expediem piesa in localitatea dorita. Eficienta ei este garantata, iar motorul tau va functiona, pe romaneste, brici! Da-le echipamentelor tale piese si consumabile de calitate.

Investeste in bunul mers al afacerii tale! Noi am investit mult in afacerea noastra si acum putem contribui si la succesul altora. Vorba stramoseasca, dar din dar se face rai! Iti aducem servicii de calitate la un click distanta. Consultantii nostri sunt instruiti in domeniul mecanicii, ei sunt cei care te vor indruma in alegerile potrivite pentru utilajul tau. Daca ai nevoie de sfaturi sau montaj, suntem prezenti la datorie!

Fa cunostinta cu pompa de alimentare combina Case WDX1101 - ai grija de utilajul tau!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de combustibil este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa electrica de alimentare pentru combina Case WDX1101 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata. Foloseste consumabile de calitate pentru utilajul tau si creste rezistenta in timp a pieselor!

Trimite cererea ta de oferta si iti expediem pompa de alimentare combina Case WDX1101 pe care ai comandat-o in localitatea dorita. Curierul va sosi in cel mai scurt timp, iar in prezenta lui poti verifica coletul, pentru a te asigura de integritatea acestuia inainte de a achita rambursul.
Daca esti din Bucuresti, ne poti vizita direct la depozitul nostru pentru a ridica piesa personal.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura