Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Case 85825034

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 85825034
Cod produs
WR1XBJCL-M-BT
Out Of stock
Descriere
Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: magazinul ACN Piese Utilaje. Noi iti punem la dispozitie o gama larga de componente fiabile, de import, la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, tu iti vei reabilita utilajul cu piese de schimb durabile, menite sa reziste in orice circumstante. Recomandarea noastra pentru vehiculul tau este acest simering Case 85825034 din promotia noastra actuala.

Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada. Din contra, cand ai o masinarie puternica, timpul trece mai usor decat crezi.

Avem o oferta de nerefuzat la acest simering Case 85825034 nou, original Carraro! Plaseaza o comanda aici!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Rezistenta crescuta a piesei si pretul imbatabil recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering de la Carraro are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Este fabricat, cu responsabilitate, dintr-un cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Totodata, este o piesa originala, in care iti poti pune increderea!

Foloseste serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica si iti vei reabilita utilajul rapid, ca la carte!
Deoarece vrem sa ne aratam aprecierea fata de faptul ca ai ales sa colaborezi cu noi, iti punem la dispozitie o suita de servicii complete si rapide. Colegii nostri din departamentul tehnic te vor ajuta sa identifici componenta potrivita cu utilajul tau, te vor ajuta sa plasezi comanda aferenta si iti vor recomanda, daca doresti, un mecanic cu experienta in domeniu. Totodata, de indata ce ai plasat comanda, piesa ii va fi inmanata curierului, care o va livra in aproximativ 24 de ore.

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa acest simering Case 85825034 nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Munca nu asteapta dupa nimeni! Mai ales daca stationarea ta fortata este provocata de o defectiune neasteptata. Astfel, atunci cand colaborezi cu firma noastra, vei beneficia de un serviciu de curierat rapid. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Totodata, metoda de plata este ramburs, la primirea coletului. Poti verifica continutul coletului in prezenta curierului, pentru a te asigura ca ai primit produsul dorit. Alternativ, poti ridica acest simering Case 85825034 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti - chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda!

Un montaj corect iti garanteaza o componenta ce va rezista pe termen lung si un utilaj ce ruleaza impecabil. Atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici priceputi iti stau mereu la dipozitie. Se vor deplasa oriunde ai nevoie si iti vor monta piesele comandate sau efectua diverse reparatii necesare la echipamentul tau. Daca esti interesat de acest serviciu, agentii nostri din departamentul tehnic iti pot oferi mai multe detalii!

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: WR1XBJCL-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura