Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case C70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case C70
Cod produs
HXZ48RI2-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra gasesti mereu piese de schimb de calitate si au cele mai bune preturi. Inclusiv o gama foarte diversa de pompe de motorina, printre care speram ca si modelul de care ai nevoie acum! Pompa de alimentare tractor Case C70 este realizata la standarde inalte pentru a oferi o piesa eficienta. Ea va rezista un timp indelungat. Este produsa in Europa de catre un fabricant ce comercializeaza alternative la fel de eficiente precum originalul.

Fiind o piesa de incredere, pompa de combustibil are si certificat de garantie valabil 12 luni. Pentru ca ne dorim ca inlocuirea sa o faci rapid, iti dam si elementul care te ajuta sa faci o reparatie reusita. Este vorba despre garnitura ce etanseaza pompa mecanica de blocul motor. Gratuit iti va fi livrata alaturi de pompa de alimentare comandata. Consultanta tehnica este gratuita! Ar fi bine sa stai de vorba cu un asistent tehnic. Te poate ajuta sa alegi piersa dorita mult mai usor!

Pompa de alimentare tractor Case C70 - este identica cu originalul!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

In acelasi pret este inclusa si garnitura dintre pompa de alimentare pentru tractor Case C70 si blocul motor, iar alaturi de ele vei avea si un certificat de garantie. Acesta va fi valabil un an de zile de la data livrarii.

Vino la sediul firmei noastre daca doresti sa ridici pompa de alimentare tractor Case C70 comandata personal sau lasa-ne datele locatiei tale pentru a expedia noi coletul. Plata in acest caz se achita curierului, recomandat fiind dupa verificarea coletului.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei din toate zonele tarii pot interveni asupra utilajului din dotare in localitatea in care acesta se gaseste. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Iti stam la dispozitie pentru detalii! Nu ezita, ia legatura cu noi si vei economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura