Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case JX1100U

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX1100U
Cod produs
4WKML5V0-C-IA
Out Of stock
Descriere
Cand tot ce iti doresti este o pompa de alimentare tractor Case JX1100U care sa reziste in timp, noi iti oferim aceasta alternativa de succes! Provenienta sa europeana vorbeste de la sine cand ne referim la calitate, caci producatorul a ales cele mai bune materiale pentru fabricarea ei. Oferta noastra este foarte avantajoasa, deoarece ai un produs de calitate garantata, la un pret foarte bun! Ai inclusa si garnitura in costul pompei de motorina. Te va ajuta sa etansezi pompa de blocul motor faptul ca este realizat din cauciuc moale, usor de modelat.

Produsele noastre iti pot fi descrise in amanunt de catre consilierii nostri tehnici. Cunosc fiecare detaliu despre fiecare piesa si despre oricare utilaj. Contacteaza-i acum pentru a-ti oferi mai multe informatii, astfel incat sa alegi pompa potrivita utilajului tau! Si vei afla si ce metode sa folosesti pentru a-i extinde durata de functionare. Daca ai nevoie de o echipa de mecanici, nu ezita si intreaba despre ea. Nici prin cap nu-ti trece cat de repede te vei intoarce la treaba cu un echipament ca nou!

Pompa de alimentare tractor Case JX1100U - sa vezi cum scoate untul din tractorul tau!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Odata cu pompa de alimentare pentru tractor Case JX1100U comandata, vei primi si un certificat de garantie, util in cazul unor situatii neprevazute. Acesta este valabil o perioada de un an de zile.

Comanda acum pompa de alimentare tractor Case JX1100U sa iti putem trimite pentru a doua zi lucratoare. Curierul se va asigura ca primesti produsul dorit, asteptand sa verifici integritatea acestuia, inainte de a incasa rambursul. De asemenea, pentru o ridicare personala a produselor comandate, te asteptam la punctul nostru de lucru in orice zi lucratoare.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu optional, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura