Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark C500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark C500
Cod produs
B83TZ57R-C-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti aici pompa de alimentare stivuitor Clark C500 disponibila la cel mai bun pret de pe piata! Daca ai mai achizitionat aceasta piesa pentru vreun utilaj din dotare, stii deja la ce te poti astepta. Daca nu, vei ramane placut surprins de eficienta si rezistenta sa. Pompa este fabricata in Europa si comercializata la nivel national de catre firma noastra. O punem la vanzare deoarece poate inlocui modelul original cu un succes deosebit. Daca vrei sa te asiguri de o buna functionare o perioada indelungata, comanda acum pompa.

Iti putem fi de folos si daca doresti sa iti faci revizia utilajului sau sa monteze pompa un specialist. Suna pentru mai multe detalii despre acest serviciu sau produsele noastre. Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre acest ansamblu. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici. Oferindu-ti consiliere tehnica gratuita, ne asiguram ca pleci de la noi cu piesa potrivita stivuitorului tau!

Pompa de alimentare stivuitor Clark C500 - eficienta garantata in timpul lucrului!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Alaturi de pompa de alimentare pentru stivuitor Clark C500 iti oferim factura si certificatul de garantie valabil 1 an, de la data achizitiei. Desi un montaj corect te scuteste de orice neplacere ulterioara.

Pompa de alimentare stivuitor Clark C500 noua, garnitura si actele ce o insotesc le livram direct in localitatea ta. Da-ne de veste cand sa o trimitem si poti plati rambursul la sfarsit, dupa ce ai primit coletul. O poti ridica si de la sediul nostru.

Daca vrei ajutor la montajul pieselor noi, trebuie sa stii ca dispunem de personal specializat pe intreg teritoriul tarii. In plus, pentru o remediere rapida si sigura a problemelor mecanice ale utilajului tau, una dintre echipele noastre mobile iti sta la dispozitie. Mecanicii nostri colaboratori din apropierea ta se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot monta corect componentele de care ai nevoie. Foloseste cu incredere acest serviciu! Poti apela la ei pentru reparatii complexe, montarea pieselor noi sau pentru reviziile periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura