Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark CY60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark CY60
Cod produs
ND7H06GA-C-IA
Out Of stock
Descriere
Printre o multime de alte repere de calitate, in oferta firmei noastre vei regasi si aceasta pompa de alimentare stivuitor Clark CY60 la un pret super-profitabil! Iti recomandam cu incredere aceasta pompa pentru ca este fabricata in Uniunea Europeana, din materiale de inalta calitate. Pompa de motorina este actionata de axul cu came. Inlocuirea pompei uzate va fi un real succes si un pas catre performanta pe care o cautai la utilajul tau! Noi o expediem indata ce o comanzi, caci stocul este mereu aprovizionat! In pachet vei regasi si garnitura de etansare.

Daca doresti sa plasezi acum o comanda sau ai intrebari despre aceasta piesa, nu intarzia sa ne contactezi. Primesti asistenta in plasarea comenzii, iar toate neclaritatile se vor limpezi urgent dupa ce vei sta de vorba cu asistentii nostri! Problemele tehnice ale utilajului tind sa-ti dea mari batai de cap, dar, daca te inconjori de oameni priceputi, nu mai e dracul asa de negru! Pe cuvant! Vino la ACN Piese Utilaje si descopera fiecare serviciu pe care ti l-am pregatit!

Pompa de alimentare stivuitor Clark CY60 - disponibila la cel mai bun pret de pe piata!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark CY60 beneficiaza de garantie valabila timp de 12 luni de zile. Sa pastrezi documentele!

Pompa de alimentare Clark CY60 poate fi livrata oriunde in tara, iar pentru a avea clienti multumiti, le oferim posibilitatea verificarii piesei primite inainte de a achita plata ramburs. Intrucat aceasta piesa este permanent disponibila, odata comandata, poate fi achizitionata direct de la sediul nostru.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura