Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor JCB Fastrac 3176

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3176
Cod produs
GJ409AVQ-RE
Out Of stock
Descriere
Calitatea echivalenta originalului plaseaza aceasta pompa alimentare JCB Fastrac 3176 in topul alternativelor de succes.
Montarea acesteia iti va aduce numai beneficii, iar noi iti livram si garnitura dintre blocul motor si pompa gratuit. De asemenea, producatorul european fabrica aceasta pompa cu un design nou, iar noi ne ocupam de comercializarea ei, la un pret foarte bun, la nivel national.

Pompa alimentare JCB Fastrac 3176 - te va aduce cu un pas mai aorpae de succes! Vorbeste cu noi!

Pentru a face alegerea potrivita, consulta-te cu unul din specialistii nostri! Ia legatura cu noi telefonic, prin apel sau pe WhatsApp, sau direct pe site. Departamentul nostru tehnic iti ofera solutiile ideale pentru interventiile tehnice asupra echipamentului tau, stiind cat de importante sunt calitatea pieselor de schimb, dar si manopera. Mai mult, ia legatura cu noi si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi din oferta noastra, astfel incat sa fie potrivite cu utilajul tau! La cerere, putem trimite echipa noastra de service mobil pentru a remedia orice defectiuni aparute la utilajul tau.

Monteaza corect aceasta pompa de alimentare pentru tractor JCB Fastrac 3176 si ea va functiona indelungat. Garantia pe care ti-o adaugam in colet este valabila 1 an de zile.

Aceasta pompa alimentare JCB Fastrac 3176 va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in cerere, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. De asemenea, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal pompa de alimentare.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura