Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor JCB Fastrac 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 125
Cod produs
MAQ8GK51-MI
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa tractor JCB Fastrac 125 va asigura garantat stabilitatea termica a motorului tau pentru multa vreme! Trebuie sa-ti spunem ca este o alternativa, dar una foarte buna, fabricata dintr-un aliaj tratat termic care ii confera rezistenta la solicitari. Avem un stoc permanent aprovizionat, e la dispozitia ta oricand, la un pret accesibil.
Suna-l pe consultantul nostru, cere o oferta! La ACN Piese Utilaje gasesti totul intr-un singur loc, piese de calitate exceptionala si o echipa pe masura, care iti va insufla energie si iti va ghida depanarea in toate etapele ei. Vei afla imediat tot ce ai nevoie: care e piesa potrivita pentru utilajul tau, cum poti plasa o comanda, cand primesti piesa si cine te poate ajuta la montaj. Te sustinem pas cu pas, nu te lasa doborat de griji inutile cand ne poti suna pe noi, in orice etapa a depanarii te-ai afla!
Cu pompa apa tractor JCB Fastrac 125 ai eficienta asigurata!
Atunci cand pompa de apa e gata sa cedeze, supraincalzirea motorului e primul efect grav. Pentru ca pompa de apa are un rol esential: asigura echilibrul termic al motorului, pompand lichidul de racire de la motor la radiator si inapoi, intr-un proces de recirculare. Daca apar scurgeri de lichid de racire pe motor sau urmele acestuia pe asfalt, daca motorul se supraincalzeste sau se aude un fluier continuu subtire, toate sunt semne de avarie ale pompei de apa. Previi defectiuni grave daca schimbi din timp pompa de apa uzata cu o pompa de calitate cum e cea pe care ti-o recomandam!
Ai nevoie de informatie? Ai cea mai simpla cale sa o afli: suna-ne!
Consultanta tehnica gratuita te poate ajuta:
• Sa identifici corect defectiunea dupa manifestarile anormale ale utilajului;
• Sa gasesti piesa perfect compatibila cu modelul tau de utilaj;
• Sa primesti date despre piesa, comanda sau livrare;
• Sa localizezi in apropierea ta un mecanic bun pentru montaj;
• Sa alcatuiesti un plan de depanare personalizata, metode noi de imbunatatire a rutinei zilnice.
Toate piesele din depozitul nostru au garantie, te asiguram astfel de calitatea lor! Pompa de apa pentru tractor JCB Fastrac 125 are garantie 1 an, pentru eventuale defecte de fabricatie! Nu ca s-ar fi intamplat sa apara, dar aparitia unui astfel de defect va genera inlocuirea piesei cu una noua, fara alte costuri, vrem sa fii linistit atunci cand cumperi de la noi.
Stim ce inseamna pentru tine un utilaj blocat! Asa ca ne grabim cu livrarea, pompa apa tractor JCB Fastrac 125 este disponibila imediat la sediul nostru de langa Bucuresti. La comanda, o vei primi in 24 de ore prin curier, oriunde in tara, si ai si optiunea de a plati ramburs!
Cu un montaj profesionist ai garantia functionarii indelungate a oricarei piese! Daca ai nevoie, iti putem face legatura cu un partener al nostru cu atelier mobil, mester priceput care ofera depanare de urgenta pe teren!
Tine cont de cateva recomandari: nu amestecati lichidele de racire, ele pot avea componente chimice care pot creea depuneri si coroziuni. Inainte de montaj, e bine ca instalatia de racire sa fie bine spalata.

Specificatii tehnice

• Z=18
• 2 garnituri
• 1 oring

Se recomanda:

• folosirea unui lichid de racire cu protectie coroziva;
• sa se utilizeze un antigel de calitate.

Produsul este perfect compatibil si cu modelul JCB 125-30, JCB 125-40, JCB 125-55, JCB 125-65.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura