Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Cummins QSL9

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins QSL9
Cod produs
UC60JY4X-C-IA
Out Of stock
Descriere
Dintre toate modelele echivalente originalului, aceasta pompa de alimentare motor Cummins QSL9 se distinge. Materialele alese de producatorul european sunt cele mai bune, determinand o rezistenta mai mare si de durata. Oferta noastra pentru aceasta piesa include un pret foarte bun si livrare imediata! Indata ce plasezi o comanda telefonic sau completand formularul de pe site, in 24 de ore curierul ajunge la tine indiferent pe unde te afli in tara.

Toate informatiile de care ai nevoie le poti solicita consilierilor nostri tehnici. Ei iti ofera consiliere tehnica gratuita la alegerea pieselor de schimb din oferta noastra. Vei fi sigur ca sunt potrivite cu utilajul tau! De asemenea, pentru orice defectiuni tehnice, putem trimite echipa noastra de mecanici in locatia utilajului tau. Contacteaza-ne si vei economisi timp si bani! Doua elemente importante dezvoltarii afacerii tale!

Pompa de alimentare motor Cummins QSL9 - se distinge prin calitatile sale!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Un montaj corespunzator te scuteste de neplaceri ulterioare. Noi iti expediem pompa de alimentare pentru motor Cummins QSL9 si cu certificatul de garantie valabil un an de zile de la data facturarii.

Trimite-ne o cerere si noi trimitem pompa de alimentare motor Cummins QSL9 in localitatea ta, timpul de asteptare fiind de o zi lucratoare. Rambursul se achita curierului la final si este recomandata verificarea coletului inainte. Poti ridica pompa comandata si de la sediul nostru.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura