Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru incarcator telescopic Caterpillar TH514

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH514
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru incarcatorul telescopic Caterpillar TH514, nou, original Carraro, este recomandarea noastra atunci cand situatia impune schimbarea pivotilor vechi cu unii noi.

Gasesti pivotul Caterpillar in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Piesa beneficiaza de o garantie valabila 1 an, de la data achizitiei. Garantia isi pastreaza valabilitatea in conditii de instalare corecta.
Pentru remedierea rapida si sigura a tuturor defectiunilor utilajului, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate monta pivotul si executa toate reparatiile necesare, la punctul de lucru al incarcatorului telescopic. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla utilajul si pot lua toate masurile pentru a-i creste performanta. Te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic pentru detalii despre acest serviciu!

Pentru o functionare corecta si pentru o perioada de exploatare cat mai lunga a incarcatorului, recomandarea noastra este sa schimbati si bucsa sferica odata cu pivotul. Ambele repere se afla in stoc si pot fi comandate cu usurinta.

Inainte de a comanda, poti verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.
Livram pivotul oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Te asteptam in Bucuresti, la sediul nostru, pentru a ridica personal produsul.

Codul produsului este: K2QM01YG-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura