Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru excavator Volvo EC160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EC160
Cod produs
5JUKE7AY-C
Out Of stock
Descriere
Alege piesele in functie de modelul utilajului tau si de calitatea pe care o prezinta. Comanda pompa de ulei excavator Volvo EC160 daca vrei o piesa de inalta calitate, dar la un pret mult mai bun decat originalul. Pompa pe care ti-o recomandam este o alternativa europeana indicata pentru schimbarile de lunga durata, fiind foarte rezistenta la solicitarile din timpul lucrului. Nu intarzia sa plasezi comanda si sa ii redai utilajului capacitatea de lucru. Pentru ca noi stim cat este de important timpul pentru tine, o expediem foarte repede!

Dorim sa avem o colaborare placuta si de durata, de aceea iti punem la dispozitie oamenii nostri pregatiti. Acestora li se alatura echipa de service mobil, ce asteapta apelurile tale pentru a porni spre locatia in care se afla utilajul tau. De fiecare data cand intampini probleme tehnice la utilaje, noi avem toate solutiile. Fie ca este vorba de montarea piesei de schimb comandate, fie ca ai alte avarii care necesita interventie, specialistii nostri in mecanica le pot rezolva direct la punctul tau de lucru.

Pompa de ulei excavator Volvo EC160 - e “sanatos” sa ai un utilaj “sanatos”!

Pompa de ulei are rolul de a mentine presiunea corespunzatoare la un nivel care sa permita o lubrifiere corecta a partilor componente ale motorului. In cazul in care presiunea nu este corecta, fenomenul de frictiune va aparea, generand cresterea temperaturii si supraincalzirea motorului. Acesta reprezinta unul dintre cele mai evidente semne de functionare necorespunzatoare a pompei de ulei. Ceea ce inseamna ca in timpul rularii vei observa faptul ca temperatura de la nivelul motorului va creste mai mult decat este normal.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Comanda acum pompa de ulei excavator Volvo EC160 si o vei avea a doua zi lucratoare, fiind expediata prin curier rapid. Plata o vei achita curierului, dupa verificarea atenta a coletului. Daca preferi, poti sa ridici pompa comandata si de la sediul nostru.

La cerere, putem monta pompa de ulei pentru excavator Volvo EC160 comandata sau sa executam reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura