Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson 8250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 8250
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru tractorul Massey Ferguson 8250 este o piesa originala Carraro, fabricata la cele mai inalte standarde impuse de producator.
Gasesti acum pivotul in oferta noastra la un pret foarte avantajos!

Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru a primi o oferta personalizata, care sa raspunda tuturor nevoilor tale de moment!
Piesa beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la data achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta.

Daca ai nevoie de asistenta la montarea pivotului, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea in localitatea in care se afla tractorul. Mecanicii colaboratori ai firmei pot remedia eficient si rapid toate defectiunile utilajului, intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa sferica odata cu pivotul. Ambele repere se afla in stoc.

Verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri.

Oricare ar fi problemele mecanice cu care te confrunti, impreuna gasim cea mai buna solutie pentru tractorul tau!

Pivotul ajunge in toate regiunile tarii, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia piesei, te asteptam in Bucuresti, la sediul nostru.

Codul produsului este: 6NUOHASM-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura