Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara pentru excavator Case 688B-PSU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
Q968SWAD-M-CD
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce de planetara excavator Case 688B-PSU este o piesa originala, realizata la cele mai inalte standarde de productie si calitate. Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze impecabil, alege aceasta cruce de planetara. O vei gasi la noi exact in momentele cand ai cea mai mare nevoie de ea. Iar pretul... mai are sens sa iti spunem?! Pretul e foarte mic! Alege aceasta componenta cu increderea ca optezi pentru a-ti face tie si utilajului tau bine!

Una dintre principalele calitati pe care un antreprenor ar trebui sa le dovedeasca este viziunea. Sa ai un plan nu doar pentru prezentul afacerii, ci si pentru viitorul ei reprezinta un mare plus. Daca intr-adevar te intereseaza ca peste ceva timp intreprinderea sa urce la urmatorul nivel atunci iti recomandam sa investesti in piese de schimb de inalta calitate asemenea acestei componente originale Carraro! Asta pentru ca piesele de top ofera fiabilitate.

Cruce de planetara excavator Case 688B-PSU - componenta de care utilajul tau se va bucura timp indelungat!

Rolul acestei componente este de a transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica. Are un design ce o ajuta sa faca fata conditiilor grele si fortelor de forfecare, asadar este o piesa durabila.

A sti sau a nu sti care-i piesa potrivita pentru utilajul tau?

Suntem siguri ca uneori nesiguranta intervine prin gandurile tale. Insa nu e motiv de ingrijorare. Chiar daca nu stii care piesa se potriveste perfect cu utilajul tau, nu te stresa. De asta existam noi. Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita te va scoate din orice impas. In plus, de abia asteptam o provocare!

O astfel de cruce de planetara pentru excavator Case 688B-PSU este o piesa menita sa reziste. Fiindca suntem siguri de asta, iti oferim o garantie valabila un an din momentul achizitiei.

Daca ai nevoie de o cruce de planetara excavator Case 688B-PSU atunci n-ai niciun motiv de ingrijorare. Va ajunge la tine prin curier rapid, oriunde ai fi in tara. Totusi, de vrei sa ridici personal produsul, te invitam sa ne treci pragul.

Montajul reprezinta primul pas pe care il faci in relatia cu noua componenta. Daca vei calca gresit, ai toate sansele sa ruinezi totul. Asa ca iti recomandam sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate si ale mecanicilor cu experienta!

Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura