Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 695ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695ST
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru buldoexcavatorul Case 695ST este o piesa originala Carraro, realizata la cele mai inalte standarde de productie.
Daca esti in cautarea unui produs rezistent, la un pret foarte accesibil, atunci pivotul Case este cea mai buna optiune pentru utilajul tau!
Atunci cand situatia impune inlocuirea pivotilor vechi, recomandarea noastra este sa alegi un produs de origine controlata, care garanteaza o reparatie durabila si cresterea performantelor buldoexcavatorului.

Venim in intampinarea ta nu numai cu produse de calitate superioara dar si cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei. Mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului si pot efectua acolo toate reparatiile necesare. Apeland la acest serviciu vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea fara intarziere.

Pivotul nou este in garantie 1 an de zile, de la data achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta a piesei.
Pentru o functionare corespunzatoare si pentru a asigura o durata de exploatare cat mai lunga, sugestia noastra este sa schimbi si bucsa sferica odata cu pivotul.

Gasesti ambele repere in stoc.
Tehnicienii firmei sunt la dispozitia ta daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor cu utilajul.
Produsul ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica pivotul de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: PY3KB9IE-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura