Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Caterpillar V130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar V130
Cod produs
ZBSRU0C7-C-IA
Out Of stock
Descriere
In ofertele noastre gasesti o multime de piese de schimb de calitate la preturi avantajoase. Inclusiv o multitudine de pompe de alimentare, printre care sigur si pompa de care ai nevoie acum pentru stivuitorul tau! Rezistenta materialelor din care este fabricata pompa de alimentare Caterpillar V130 iti va asigura o perioada indelungata de functionare. Noi vrem sa iti oferim piese fabricate la standarde inalte, comercializate la cele mai bune preturi. Fabricarea piesei are loc in Europa, producatorul oferind o alternativa a piesei originale de o calitate garantata.

Noi o comercializam oriunde in tara, in cel mai scurt timp! Pentru comenzi, contacteaza-ne acum. Telefonic, completand formularul de pe site sau daca ne scrii pe WhatsApp! Iti stam la dispozitie pentru mai multe detalii ale produselor noastre, inclusiv pentru ajutor tehnic din partea echipei de service mobil. Departamentul nostru tehnic iti ofera solutiile ideale pentru interventiile tehnice asupra echipamentului tau, stiind cat de importanta este calitatea pieselor de schimb, dar si manopera. Ia legatura cu noi si primesti consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi din oferta noastra.

Pompa de alimentare Caterpillar V130 - repara-ti stivuitorul cu un cost minim!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Un montaj corect al piesei te scuteste de neplaceri ulterioare. Pentru situatii neprevazute, vei avea certificatul de garantie valabil 12 luni de zile, de la data facturarii. Documentele le vei gasi alaturi de pompa de alimentare pentru stivuitor Caterpillar V130 comandata.

Noi putem livra pompa de alimentare Caterpillar V130 rapid oriunde in tara, plata ramburs fiind achitata dupa verificarea coletului. De asemenea, poti veni sa ridici piesa comandata direct de la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti.

La cerere, te putem ajuta cu montajul piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul si poate verifica starea in care se afla acesta. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu sau pentru programarea unei reparatii, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura