Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case JXU115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JXU115
Cod produs
JZRQYSME-C-IA
Out Of stock
Descriere
Piesa de schimb pe care o alegi trebuie sa reziste solicitarilor ce apar pe toata durata de exploatare. De aceea, iti recomandam pompa de alimentare tractor Case JXU115 sa-ti fie aliat in munca. Cu ajutorul acesteia iti poti duce sarcinile la capat, avand si eficienta maxima. Un alt avantaj al acestei pompe este durata lunga de functionare. Reprezinta un succes in inlocuirea originalului. Producatorul european ii garanteaza calitatea, iar noi iti adaugam si garnitura gratuit in colet. Faci o reparatie de milioane!

Specialistii nostri pot juca un rol important in alegerea piesei de schimb potrivite utilajului tau. Asteptam apelurile tale pentru orice informatie ai nevoie si iti facem cunoscute serviciile oferite de firma noastra! ACN Piese Utilaje te ajuta sa economisesti timp si bani! In plus, iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. In toata tara avem service-uri partenere spre care te putem indruma. Tractorului tau nu-i va mai lipsi nimic. Direct la treaba pleci cu el!

Pompa de alimentare tractor Case JXU115 - se vede ca-i produs de top!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Un montaj corect al pompei te scuteste de neplaceri ulterioare. Pentru situatii neprevazute, poti folosi certificatul de garantie valabil 1 an de zile de la data facturarii, pe care il vei avea adaugat in colet alturi de pompa de alimentare pentru tractor Case JXU115 comandata.

Comanda acum si daca ne lasi datele locatiei tale, iti livram imediat pompa de alimentare tractor Case JXU115 din oferta noastra. Plata in acest caz se achita la primirea coletului, avand posibilitatea de a deschide coletul inainte. Daca vrei sa ridici personal pompa comandata, te asteptam la sediul nostru in orice zi lucratoare.

Avem parteneriate cu mecanici profesionisti ce pot remedia orice defectiuni aparute la utilajul tau. Solicita aceste servicii de calitate daca doresti siguranta si eficienta! Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul si poate verifica starea in care se afla acesta. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu sau pentru programarea unei reparatii, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura