Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 695SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SR
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru buldoexcavatorul Case 695SR, nou, original, beneficiaza de o garantie valabila 1 an de zile, de la data achizitiei. Garantia se pastreaza in conditii de instalare corecta.

Daca aveti nevoie de asistenta la montarea pivotului sau daca utilajul necesita si alte reparatii, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra buldoexcavatorului la punctul sau de lucru. Lucrarea se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca dumneavoastra sa va puteti continua activitatea fara intarzieri suplimentare. Pentru detalii, va rugam sa va adresati departamentului nostru tehnic!

Principalul avantaj al pivotului Case il reprezinta raportul excelent pret/ calitate.

Pentru o functionare corespunzatoare a utilajului si pentru a asigura o durata de exploatare cat mai lunga, recomandarea noastra este sa inlocuiti si bucsa sferica odata cu pivotul.

Gasiti ambele repere in stoc.

Personalul calificat al firmei va poate ajuta sa verificati compatibilitatea componentelor care va intereseaza, cu buldoexcavatorul.

Sunati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Livram pivotul in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: KP4VIH9Q-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura