Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Terex TX970B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TX970B
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru buldoexcavatorul Terex TX970B, nou, original, reprezinta cea mai buna optiune pentru utilajul dumneavoastra!
Raportul excelent pret/ calitate si garantia valabila 1 an de zile, de la data cumpararii, sunt doar doua dintre beneficiile produsului.
Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta a piesei.

Daca doriti asistenta la montarea pivotului, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si rapid toate defectiunile care tin de utilaj, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa contactati departamentul tehnic al firmei!

Livram pivotul in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Pentru a asigura o durata de exploatare cat mai lunga a buldoexcavatorului, va recomandam ca odata cu pivotul sa inlocuiti si bucsa sferica. Ambele repere se afla in stoc.

Apelati la unul dintre consilierii tehnici ai firmei pentru a verifica compatibilitatea componentelor care va intereseaza, cu utilajul.
Livram pivotul in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: T2SXKV09-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura