Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara pentru tractor Steyr 9145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
K68WUD5M-M-CD
Out Of stock
Descriere
Calitatea pieselor de schimb este esentiala daca iti doresti ca utilajul tau sa functioneze optim vreme indelungata. Asa ca indreapta-ti atentia spre piesele de acest fel. La noi pe site gasesti o multime. Astazi iti aducem in vedere aceasta crucea de planetara tractor Steyr 9145 ce se va dovedi o alegere perfecta. Este o piesa originala Carraro, care se regaseste acum in oferta noastra la un pret accesibil. Inca mai stai pe ganduri? Sigur utilajul tau te-ar impinge de la spate daca ar putea!

Compania noastra functioneaza de mai multi ani in domeniul pieselor de schimb si, prin urmare, a castigat o bogata experienta. Ne straduim sa raspundem in timp cat mai scurt cererilor venite din partea ta. Ba mai mult, suntem dispusi sa te ascutam, sa intelegem problema cu care te confrunti si sa cautam impreuna solutii. Si pentru ca veni vorba de solutii, de cele mai multe ori raspunsul la problemele utilajelor consta in calitatea superioara. Calitatea superioara e intrinseca acestei componente originale Carraro!

Cruce de planetara tractor Steyr 9145 - piesa cu care utilajul tau se va mandri!

Te indrebi ce poate face o cruce de planetara? Te lamurim noi. O astfel de piesa este special conceputa pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Piesa - piese - fredonam informatii despre piese!
Adevarul e ca de cand cu serviciul nostru gratuit de consultanta am ajuns sa si fredonam informatiile despre piesele de schimb! Nu ca nu ne-ar placea asta, doar am facut o constatare. Nu te speria daca nu avem glasurile incalzite, informatia pe care noi o oferim e obiectiva si pertinenta!

Fiind o piesa de inalta calitate, aceasta cruce de planetara pentru tractor Steyr 9145 beneficiaza de o garantie valabila un an de la data achizitiei. Alege-o cu incredere!

Asteptarea nu e in meniul nostru zilnic. Asa ca iti livram aceasta cruce de planetara tractor Steyr 9145 prin curier rapid, in 24 de ore. Dar asta nu te impiedica sa ridici personal produsul, asa ca te asteptam la depozitul nostru!

In cazul in care cauti si un service specializat, tot noi putem fi solutia optima! Vom lua legatura cu una dintre echipele noastre de mecanici colaboratori, ce va veni direct la locul in care se afla utilajul tau.
Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura