Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor John Deere 5090

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5090G 5090GF
Cod produs
SE9LZO8A-M
Out Of stock
Descriere
Tocmai pentru ca stim ca esti interesat de calitate, la preturi dintre cele mai bune, ti-am pregatit o oferta de nerefuzat! Avem pe rafturi acest pinion planetar pentru tractor John Deere 5090 - un produs original, care are acum si un pret fara concurenta!
Livram pinionul satelit nou in baza unei comenzi. Pentru a comanda produsul este suficient sa ne suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site.

Stiai ca acest pinion planetar John Deere 5090 se poate monta si pe modelele John Deere 5090G si John Deere 5090GF in egala masura?
Inainte de a plasa o comanda, poti sa verifici compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu tractorul din dotare, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Daca ai intrebari sau daca ai nevoie de asistenta la montarea noilor piese, tehnicienii nostri sunt la dispozitia ta.

Suna-ne la oricare dintre numerele de telefon, avem pentru tine mai mult decat piese de schimb!
Pentru achizitia mai multor bucati sau daca te intereseaza si rulmentii din interior si sigurantele, nu ezita sa iei legatura cu unul dintre consilierii firmei!
Iti asiguram consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor noi din oferta noastra si iti dam detalii si despre serviciile tehnice pe care le putem asigura. Nu ezita si ia legatura cu noi!

Produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei.

Pinionul satelitar nou ajunge in orice localitate a tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica acest pinion planetar John Deere 5090 comandat de la sediul nostru, te asteptam pe la noi, in orice zi lucratoare.

Iti putem pune la dispozitie - pe intreg cuprinsul tarii - personal specializat pentru repararea oricarei defectiuni aparute la puntea utilajului tau.
Una dintre echipele noastre mobile poate monta si aceasta piesa in localitatea in care se afla utilajul tau.
In afara unui montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra, efectuam reparatii, punctuale sau complexe, revizii periodice.
Departamentul nostru tehnic iti ofera informatii suplimentare despre acest serviciu.

Specificatii tehnice
Pinionul din imagini are 23 de dinti si o grosime de 30 de mm.
Pinionul planetar, in ansamblu de 3 piese identice, transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului. Piesa face parte din transmisia finala.

Codul produsului este: SE9LZO8A-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura