Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor John Deere 5085

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5085GL 5085GF
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru tractoarele John Deere 5085GL si 5085GF reprezinta alegerea ideala atunci cand doriti sa remediati problemele tehnice ale utilajului dumneavoastra. Produsul original vine insotit de o garantie valabila 12 luni, de la momentul achizitiei si este livrabil imediat din stoc propriu.
Detalii:
- Numar dinti: 23
- Grosime: 30 mm
Rolul pinionului satelit este de a transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului.
Inainte de a plasa comanda, aveti optiunea sa verificati compatibilitatea componentelor care va intereseaza, cu utilajul din dotare. Consilierii nostri va stau la dispozitie. La cerere, venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot interveni cu succes asupra tractorului.
Nu ezitati sa va adresati personalului firmei daca doriti si rulmentii din interior si sigurantele sau pentru o oferta personalizata care sa raspunda nevoilor pe care le aveti in acest moment.
Puteti plasa comanda pentru pinionul planetar John Deere cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.
Livram produsul in toare regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica pinionul direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: LBEGDTJ1-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura