Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Case 85807972

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 85807972
Out Of stock
Descriere
Acest pivot Case 85807972 reprezinta solutia ideala atunci cand situatia impune schimbarea pieselor defecte ale utilajului cu produse de calitate, pentru a beneficia de o reparatie de lunga durata. Pivotul original pe care ti-l recomandam are calitatea garantata si se gaseste in oferta firmei la un pret promotional.

Plaseaza o comanda pentru acest pivot Case 85807972 - ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau completezi formularul de pe site.
Gresarea regulata a pivotului asigura functionarea corespunzatoare a acestuia pentru o perioada indelungata.
Pentru a prelungi durata de exploatare a utilajului, iti recomandam sa inlocuiesti si bucsa sferica, odata cu pivotul. Cere o oferta colegilor nostri pentru aceste repere!

Pentru a verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu utilajul din dotare, apeleaza cu incredere la unul dintre consultantii nostri tehnici. La alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra, iti asiguram consultanta tehnica gratuita, astfel incat ce alegi sa se potriveasca utilajului tau!

Pentru ca dorim sa iti oferim solutii complete la problemele tehnice pe care le ai in acest moment, oferta de piese de schimb de calitate este insotita de servicii tehnice dedicate. Pentru detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care noi le putem asigura, nu ezita sa ne contactezi!

Piesa originala ajunge la tine insotita de factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei.

Acest pivot Case 85807972 nou poate ajunge in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi.

Pentru ca stim ca o reparatie durabila nu depinde doar de calitatea pieselor, ci si de montarea corecta a acestora, iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al echipamentului.
Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate, recomandam alezarea acestora. Atelierul mobil al firmei poate efectua interventia in localitatea in care se afla utilajul.
Pentru detalii despre acest serviciu, contacteaza departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm

Cod produs: 6GF3JOIB-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura