Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senila de cauciuc Neuson 2203RD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Neuson 2203RD
Cod produs
NPWMKIA7-M
Out Of stock
Descriere
Alege din oferta noastra aceasta senila de cauciuc Neuson 2203RD - iti propunem un produs de calitate superioara, fabricat in Italia, pe care il gasesti in depozitul nostru la un pret foarte avantajos.

Senila cauciuc Neuson 2203RD pe care ti-o recomandam este alegerea potrivita, pentru ca este elastica si rezistenta!
Pentru a comanda senila este suficient sa ne contactezi la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site.
Disponibilitatea de livrare a produsului este imediata.
In plus, beneficiezi de consiliere tehnica gratuita. Oricare dintre agentii nostri iti poate recomanda dimensiunea optima a senilei, pentru utilajul din dotare.

Venim in intampinarea ta cu oferte personalizate si servicii tehnice complete, care sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte. Iti punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori, care se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot efectua acolo reparatiile necesare.
Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa ne contactezi!

Plasezi comanda si iti livram aceasta senila cauciuc Neuson 2203RD comandata oriunde in tara, prin serviciile de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs.
Daca preferi, pentru a ridica senila direct de la sediul firmei, te asteptam.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului.
Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil.
Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra, reparatii punctuale sau complexe, revizii periodice.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Senila noua din imagini are o latime a caii de rulare de 250 mm si este formata din 38 de segmenti, cu lungimea de 96 mm.

Alte caracteristici:
Senila contine un cablu continuu de otel, care mareste rezistenta produsului cu pana la 40%, fata de senilele producatorilor alternativi
Materia prima utilizata la fabricarea ei este de calitate superioara
Amestecul optim de cauciuc natural si cauciuc sintetic ofera cel mai bun raport intre elasticitate si rezistenta

Fiecare senila are un numar unic de identificare, cu ajutorul caruia compania producatoare urmareste cum se comporta fiecare lot nou; analizand feed-back-ul primit de la clienti, compania imbunatateste constant calitatea senilelor

Codul produsului este: NPWMKIA7-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura