Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senila de cauciuc Gehl 223

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gehl 223
Cod produs
E2S3PYM6-M
Out Of stock
Descriere
Senila de cauciuc Gehl 223 are o latime a caii de rulare de 250 mm, si este formata din 38 de segmenti, cu lungimea de 96 mm. In oferta noastra gasiti senila de cauciuc Gehl la un pret foarte avantajos.

Pentru a comanda produsul este suficient sa completati formularul de pe site sau sa ne apelati la numerele de telefon afisate.

Consultantii tehnici ai firmei va pot recomanda piesele si accesoriile optime pentru utilajul dumneavoastra. La cerere, echipele noastre de asistenta tehnica mobila pot evalua starea echipamentului din dotare si pot efectua reparatiile necesare in localitatea in care se afla utilajul. Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii!

Va aflati la un telefon distanta de oferta personalizata care vi se potriveste!

Senila de cauciuc de calitate superioara este fabricata in Italia. Produsul beneficiaza de disponibilitate imediata de livrare.

Avantajele senilelor de cauciuc importate de firma noastra:
-Durata de exploatare a acestora este cu 40% mai mare decat a altor senile de la producatori alternativi
-Cauciucul este fabricat din materie prima de cea mai inalta calitate
-Senilele au cel mai bun raport elasticitate/ rezistenta, datorita amestecului optim de cauciuc natural si cauciuc sintetic
-Fiecare senila are un numar unic de identificare, in baza caruia compania producatoare primeste feed-back de la clienti din toata Europa; cu ajutorul acestui feed-back, senilele sunt permanent imbunatatite, pentru a raspunde chiar si celor mai exigente cerinte

Livram senila de cauciuc Gehl 223 in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Sediul firmei se afla in apropiere de Bucuresti, unde va asteptam pentru a intra direct in posesia produsului.

Codul produsului este: E2S3PYM6-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura