Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator Case 590SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SLE
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatorul Case 590SLE este un produs original, cu disponibilitate de livrare imediata din stocul firmei, si care se gaseste in oferta noastra la un pret promotional. Pivotul poate fi cumparat separat sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Garantia piesei este de 12 luni din momentul achizitiei.

Detalii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Rolul pivotului cu montare in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Pivotii care functioneaza corespunzator maresc precizia in manevrarea vehiculului si cresc siguranta in deplasare. Un set nou de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara prin lipsa socurilor si a jocurilor din articulatia de directie. Va reamintim ca unghiul corect de rulare va mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru o perioada indelungata.

Adresati-va cu incredere departamentului nostru tehnic daca pivotii buldoexcavatorului dumneavoastra sunt uzati. Consilierii nostri va pot ajuta sa verificati compatibilitatea anumitor piese cu utilajul din dotare. De asemenea, va punem la dispozitie serviciul de asistenta mecanica mobila - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul si pot interveni cu succes asupra acestuia. Pentru asistenta la montaj sau pentru alezarea sau rebucsarea carcasei puntii, nu ezitati sa ne contactati!

Livram pivotul inferior Case 590SLE in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica pachetul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 2XS9YKI1-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura