Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar Volvo VOE11988585

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE11988585
Cod produs
VTA6RWKJ-AS
Out Of stock
Descriere
Completeaza sistemul de transmisie al utilajului tau cu acest pinion planetar Volvo VOE11988585 prelucrat in atelierele dinamice Carraro! Utilajul tau merita o atentie deosebita, mai ales daca pretinzi de la el performanta de grad inalt! Si ce tratament mai bun i-ai putea oferi daca nu o ’’sedinta’’ in cadrul universului nostru tehnic? O vizita la noi si masinaria ta isi va recapata forta si eficienta instant!
Oamenii care nu au avut succes iau decizii bazandu-se pe situatia lor actuala. Oamenii de succes iau decizii bazandu-se pe unde vor sa ajunga. Stim sigur ca iti doresti sa ajungi departe si bine faci! Nici ca puteai lua o decizie mai inspirata decat cea de a ne aborda! Atata timp cat vei tine cont de indrumarile agentilor nostril, vei ajunge mai departe decat crezi! Performanta va fi obiceiul si hobby-ul tau! Lasa lucruri minunate sa se intample!

Integreaza acest pinion planetar Volvo VOE11988585 in angrenajul utilajului si porneste activitatea!
Fiind prelucrat dupa metode de ultima generatie, din materiale rezistente, acest pinion planetar Volvo VOE11988585 isi va indeplini functia in cel mai performant mod! Inginerii s-au asigurat ca in componenta sa va avea metal tratat termic special pentru a tine piept uzurii. Astfel, acest pinion asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale, asigurand functionarea optima a sistemului de transmisie.

O informare corecta - un salt vizibil catre succes!
Timpurile moderne au adus cu ele necesitatea informarii complete si corecte, mai ales in aceasta industrie presarata cu fel si fel de evenimente. Unele chiar neprevazute! Pentru a face fata fiecaruia, am infiintat serviciul gratuit de consultanta sustinut de cei mai priceputi agenti. Agenti care iti vor prelua prompt solicitarea si se vor asigura ca ai facut alegerea compatibila a piesei! Si pentru ca sunt perfectionisti din fire, iti vor preda un plan de mentenanta specific cazului tau dupa care sa te ghidezi si pe care sa il aplici in afacerea ta!

Poti achizitiona acest pinion planetar Volvo VOE11988585 fara nici o grija! Prezenta piesa beneficiaza de garantie timp de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica! Aceasta este prevazuta in certificatul produsului care se va regasi in colet!

O zi in depozitul nostru este mai ceva ca o cursa de atletism! Eficienta si capacitatea multitasking ne reprezinta! Vrem sa raspundem nevoii clientului de a-si primi piesa in timp record, de aceea trimitem acest pinion planetar Volvo VOE11988585 catre tine in doar 24 de ore! Plaseaza comanda apelandu-ne sau aplicand pe site si produsul va ajunge la tine!

Un montaj superficial este cel mai de temut factor. Este situatia care poate ameninta calitatea piesei! De aceea, ideal este sa efectuezi aceasta manopera intr-un atelier specializat sub indrumarea specialistilor! Nu te lasa acaparat de tehnica improvizatiei crezand ca vei scuti niste bani frumosi. Tot ce ai investit se va duce pe apa sambetei si mai mult ca sigur vei fi supus unei noi cheltuieli!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura