Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara tractor Case CVX160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3120 lei Lei
Brand
Case CVX160
Out Of stock
Descriere
Planetara pentru tractorul Case CVX160 reprezinta alegerea perfecta daca sunteti in cautarea unui produs care sa prelungeasca durata de exploatare a utilajului dumneavoastra.

Principalele beneficii ale acestei planetare sunt pretul competitiv si garantia de 12 luni din momentul achizitiei.

Componente:
•planetara lunga
•2 cruci planetare
•homocinetica
•planetara scurta

Planetara pentru tractorul Case CVX160 este o piesa originala, a carei utilizare nu va deteriora angrenajul, asa cum se intampla atunci cand sunt folosite piese de la producatori alternativi. Este recomandat sa tineti cont de faptul ca duritatea si prelucrarea diferita a produselor alternative pot afecta buna functionare a tractorului dumneavoastra.

Consultantii nostri tehnici recomanda si inlocuirea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta.

Sediul firmei se afla in Bucuresti, daca doriti sa ne vizitati sau sa ridicati personal piesa. Daca optati pentru livrare prin curier, produsul va ajunge la dumneavoastra intr-un timp redus, oriunde va aflati pe teritoriul tarii. Puteti verifica pachetul la primire, inainte de a efectua plata.
Echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda la intrebari si sa va ofere informatii suplimentare. Nu ezitati sa ne contactati!

Codul produsului este: MCFHWL2X-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura