Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru buldoexcavator Fermec 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 860
Cod produs
KPEVA4UX-M
Out Of stock
Descriere
Pompa de injectie pentru buldoexcavator Fermec 860 reprezinta alegerea optima pentru utilajul tau, datorita excelentului raport calitate/ pret.
Poti plasa o comanda direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici.
Piesa poate fi reconditionata in fabrica producatoare, la un pret considerabil mai mic, si pentru a beneficia de acest serviciu este necesar sa ne transmiti si piesa veche la schimb.

Dispunem de personal specializat care te poate ajuta sa faci alegerea potrivita pentru rezolvarea defectiunii. Inainte de a plasa o comanda, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Produsul original are garantie valabila 12 luni de la data cumpararii.

Livram aceasta pompa de injectie Fermec 860 in cel mai scurt timp, oriunde in tara, prin servicii de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Poti ridica pompa si de la sediul firmei, din apropiere de Bucuresti.

Pentru functionarea corespunzatoare a utilajului, iti recomandam sa apelezi la serviciile de montaj oferite de un service autorizat sau la personalul nostru calificat. Dispunem de echipe de service mobil pe intreg teritoriul tarii, astfel incat sa te putem ajuta la montaj sau la reparatii, la punctul de lucru al utilajului. Nu ezita si cere date suplimentare de la consultantii nostri tehnici!

Codul produsului este: KPEVA4UX-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura