Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru buldoexcavator Fermec 965

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Fermec 965
Descriere
Pompa de injectie pentru buldoexcavator Fermec 965 este un produs disponibil in stocul firmei si poate fi achizitionat la un pret avantajos!
Va oferim si posibilitatea reconditionarii produsului in fabrica producatoare, la un pret considerabil mai mic, si pentru a beneficia de acest serviciu este necesar sa ne transmiteti si piesa veche la schimb.
Personalul nostru calificat va poate ajuta in identificarea problemei utilajului dumneavoastra si poate avansa solutii optime de rezolvare.
Dupa inlocuirea piesei, este recomandata si inlocuirea filtrelor motorului.

Puteti plasa o comanda direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici.
Pentru a obtine mai multe detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, puteti contacta unul dintre angajatii firmei. La alegerea componentelor care va intereseaza, beneficiati de consultanta tehnica gratuita.

Garantia oferita pentru produsul original este de 1 an din momentul achizitionarii.

Puteti comanda acum aceasta pompa de injectie Fermec 965 si produsul va ajunge in localitatea dumneavoastra in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Pentru a ridica personal produsul comandat, va asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Pentru serviciile de montaj, in vederea asigurarii functionarii corespunzatoare a utilajului dumneavoastra, va recomandam sa apelati la un service autorizat sau la personalul nostru calificat. Va putem pune la dispozitie mecanici pe intreg teritoriul tarii, care va pot ajuta la montarea pieselor noi sau la reparatii. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa contactati unul dintre consultantii nostri tehnici.

Codul produsului este: FZ26BUMV-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura