Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Cummins QSC8.3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins QSC8.3
Cod produs
270X59CZ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare motor Cummins QSC8.3 prezinta cel mai bun raport intre calitate si pret. Modelul original poate fi inlocuit de aceasta piesa de foarte buna calitate. Producatorii europeni au realizat un produs care sa asigure rezistenta la uzura. Noi spunem ca au reusit, la fel si restul clientilor care au testat-o deja. Pretul de achizitie este foarte avantajos, iar in colet vei avea si garnitura. Expediem pompa indata ce o comanzi si ajunge la tine intr-un timp optim!

Fiecare utilaj neingrijit si lasat de izbeliste, cum se mai spune, iti va diminua profitul zi dupa zi! Nu amana niciodata reparatiile si nu trai dupa ideea ca merge sa tragi de ele cat se poate. O singura piesa defecta si neschimbata la timp poate afecta iremediabil intreg utilajul. Asadar, fii atent la semnele de defectiune si inspecteaza-le sistematic. Preintampini situatiile neplacute. Gasesti la noi un serviciu de mentenanta care te poate ajuta in acest sens!

Pompa de alimentare motor Cummins QSC8.3 - pentru un motor intens solicitat!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru motor Cummins QSC8.3 vine insotita de garantie. Pentru acest produs se ofera certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Livram pompa de alimentare motor Cummins QSC8.3 in orice localitate, prin curier rapid. Pentru a nu aparea nemultumiri, iti oferim posibilitatea sa verifici piesa inainte de a achita rambursul. Pentru a achizitiona produsul comandat direct, te asteptam la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura