Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie Lucas CAV 8923A393

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lucas CAV 8923A393
Cod produs
W42LCJ58-M
Out Of stock
Descriere
Pompa de injectie Lucas CAV 8923A393 este un produs original, care poate fi comandat direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici. Materialele din care este fabricata reprezinta garantia calitatii acestui produs, iar pretul de achizitie din oferta noastra va fi unul avantajos!
Ca sa inlocuiti pompa de injectie defecta, va oferim doua posibilitati:
- achizitia unui produs nou, cu garantie!
- reconditionarea produsului in fabrica producatoare, la un pret considerabil mai mic, dar cu piesa veche la schimb.

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de injectie Lucas CAV 8923A393 si afla detaliile!
Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie, la cerere, pentru constatarea defectiunilor aparute la pompa de injectie si oferirea unor solutii optime de rezolvare a problemei.
Recomandam inlocuirea filtrelor motorului pentru o functionare corespunzatoare a produsului.

Pentru mai multe informatii referitoare la produs sau la serviciile firmei, va rugam sa contactati consilierii nostri tehnici. Inainte de a plasa o comanda, puteti beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care va intereseaza.

Pentru produsul original, beneficiezi de garantie valabila 1 an.

Pompa de injectie Lucas CAV 8923A393 se poate ridica personal de la sediul firmei din apropiere de Bucuresti sau poate fi livrata in cel mai scurt timp, in toate localitatile din tara, prin intermediul serviciilor de curierat. Piesa poate fi verificata la receptionarea pachetului, inainte de a achita rambursul.

Daca aveti nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezitati sa ne contactati. Noi va punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Codul produsului este: W42LCJ58-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura