Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 803

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 803
Cod produs
05QBITJZ-N-IA
Out Of stock
Descriere
Intr-o gama larga si foarte diversa de pompe de alimentare, regasesti acum in oferta noastra si aceasta pompa de alimentare miniexcavator JCB 803 din imagini. Piesa este de calitate superioara, de provenienta europeana, executata cu atentie la detaliile de finete. Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Se poate livra imediat ce o comanzi, oriunde in tara si intr-un timp foarte scurt. In plus, o comercializam la un pret avantajos care include si garnitura de etansare!

Cea mai buna metoda de crestere a randamentului miniexcavatorului tau este implementarea unui sistem de mentenanta preventiva care sa te ajute cu gestionarea intretinerii. Acest serviciu il vei gasi disponibil la ACN Piese Utilaje si va aduce beneficii pe termen lung afacerii tale. Daca iti doresti mai multe informatii, inclusiv despre pompa de alimentare pe care doresti sa o achizitionezi, te asteptam sa accesezi serviciul gratuit de consultanta tehnica.

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 803 - extinde viata motorului!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 803 beneficiaza de garantie 1 an de la livrare. Certificatul de garantie si factura le veti regasi in colet.

Poti comanda acum pompa de alimentare miniexcavator JCB 803 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura