Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat 1600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 1600
Cod produs
1T4GFHY5-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat 1600 este actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, si are dimensiunile:
•45mm distanta dintre centrele gaurilor
•8mm intrarea
•8mm iesirea

Locul de provenienta este Uniunea Europeana iar sediul nostru de unde poate fi achizitionata este in Bucuresti.

Pompa de alimentare Bobcat 1600 este realizata in Europa, in ateliere de mecanica respectabile! Producatorul ei ne-a asigurat de buna compatibilitate cu miniincarcatorul. Pe deasupra, pompa de combustibil a fost testata pentru a inlocui piesa original cu acelasi succes. Calitatea superioara este garantata de producator, iar in pachetul livrat va fi adaugata si garnitura. Odata cu pompa, specialistii recomanda si schimbarea filtrului de combustibil. Gasesti toate componentele de care ai nevoie in catalogul nostru online!

Framantarile tale iau sfarsit imediat ce descoperi catalogul ACN Piese Utilaje! De ce? E simplu, ai absolut toate piesele si consumabilele de care ai nevoie pentru reparatii trainice la echipamentul tau. Intr-un singur loc gasesti tot ce este necesar si ai mereu posibilitatea sa te sfatuiesti gratuit cu specialisti in mecanica. Asta inseamna ca vei castiga timp si vei economisi bani. Incearca si serviciile de service sau mentenanta, cu ele vei ajunge sa-ti exploatezi utilajele la maxim si vei obtine productivitate!

Pompa de alimentare Bobcat 1600 - inimaginabil cate avantaje iti aduce!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Certificatul de garantie valabil 12 luni si factura le veti regasi in pachet. Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat 1600 trebuie montata corect pentru a beneficia de garantie!

Putem livra pompa de alimentare Bobcat 1600 imediat, oriunde in tara, si pentru a nu exista nemultumiri,  va recomandam sa verificati continutul coletului inainte de a efectua plata ramburs. Sediul nostru, de unde poate fi achizitionata personal, este langa Bucuresti.

Daca aveti nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezitati sa ne contactati. Noi va punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare este actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, si are dimensiunile:

45mm distanta dintre centrele gaurilor
8mm intrarea
8mm iesirea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura