Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Bobcat 6666850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6666850
Cod produs
REY6HJI3-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare Bobcat 6666850 este un produs pe care ti-l recomandam cu incredere, deoarece este fabricat in Uniunea Europeana la standarde inalte, fapt ce ii confera piesei cel mai bun raport calitate/ pret. Fiind un produs echivalent al originalului, o varianta de succes printre pompele de alimentare, stocul pentru aceasta piesa este permanent disponibil. Important de stiut este ca in pret intra si o garnitura, iar livrarea produsului nu dureaza mai mult de 24 de ore.

Iti stam la dispozitie daca doresti mai multe detalii despre piesa, livrare sau echipa noastra de service mobil. Suna sau comanda online si unul dintre angajatii firmei noastre iti va oferi consultanta tehnica gratuita despre produsele noastre ca sa faci cele mai bune si potrivite alegeri pentru utilajul tau! Filtrul de combustibil este recomandat sa fie schimbat odata cu inlocuirea pompei. Nu ezita sa-i rogi sa-ti prezinte ofertele disponibile. Te va ajuta sa faci potrivirea perfecta intre utilaj, piesa si filtru!

Pompa de alimentare Bobcat 6666850 - calitate europeana exceptionala!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Factura si garantia valabila timp de 12 luni sunt adaugate in colet. docum[pentele care insotesc pompa de alimentare Bobcat 6666850 trebuie pastrate!

Te asteptam la sediul firmei de langa Bucuresti daca doresti sa ridici piesa personal sau asteptam comenzile tale pentru a livra piesa unde ai nevoie. Fara a astepta mult timp dupa piesa, curierul livreaza coletul pe care il poti verifica la primire pentru a avea siguranta ca piesa prezinta calitatea promisa. Plata ramburs se achita dupa verificare.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Este actionata mecanic de axul cu came
Montajul se face in 2 suruburi pe blocul motor
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Intrarea si iesirea sunt de 8 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura