Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case MXU100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXU100
Cod produs
AZWOK4RF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare tractor Case MXU100 este fabricata in Uniunea Europeana. Nu trebuie sa-ti mai faci griji de respectarea standardelor de calitate. Producatorii europeni au respectat absolut toate cerintele in detaliu! Au creat o pompa de motorina perfect compatibila cu tractorul tau si au reusit o crestere a rezistentei la solicitarile grele. Vei observa singur ca motorul utilajului tau va functiona lacrima! Garnitura se ofera gratuit in livrare si iti va prinde bine pentru a definitiva corect inlocuirea pompei de combustibil.

Fiecare utilaj mai sufera din cand in cand, ca-i o pompa, ca-i o planetara, ca-i una ori alta, ceva tot scartaie periodic! Nu amana niciodata reparatiile! Lasi un lucru pentru maine si il vezi ca asa ramane! Nu este constructiv sa procedezi asa pentru ca ajungi sa nu te mai poti folosi absolut deloc de el. Schimba la primele semne de uzura piesele si apeleaza la mecanici buni care sa efectueze reparatiile. Cand ai nevoie de sfaturi sau ajutor calificat, ACN Piese Utilaje iti este mereu alaturi!

Pompa de alimentare tractor Case MXU100 - o montezi cu brio!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare pentru tractor Case MXU100 iti este livrata impreuna cu garantia valabila timp de 1 an. Te rugam sa pastrezi documentele pe care le vei regasi in colet!

Pompa de alimentare tractor Case MXU100 poate fi achizitionata de la sediul nostru sau poate fi expediata prin curier oriunde in tara, cu posibilitatea verificarii coletului inaintea efectuarii platii.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura