Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Case TX130-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX130-40
Cod produs
HL7KTE2R-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case TX130-40 reprezinta o surpriza in materie de pompe de motorina! O surpriza foarte placuta datorata calitatilor fantastice pe care le are! Sa nu uitam nici pretul avantajos la care o poti achizitiona. Este o piesa de incredere, fabricata in atelierele de mecanica europene unde se tine mereu cont de standardul de calitate. Este ideal momentul sa faci o investitie pentru incarcatorul telescopic si sa-i asiguri o functionare de lunga durata! Te asteptam sa comanzi produsul si la el iti punem noi bonus un o-ring!

Decat zece piese si proaste, mai bine una si buna! Acesta este principiul pe care mergem de fiecare data cand aducem in depozitul nostru piese noi! Alegem produse din uzinele cele mai mari de pe piata si incercam sa scoatem un pret convenabil pentru tine! Mereu vei gasi in oferta noastra piese remarcabile la preturi atractive! De la noi, cumperi o piesa o singura data, dar e intr-adevar piesa care iti ofere satisfactiile la care speri! Mereu vei avea garantie, calitate si pret potrivit!

Pompa de alimentare Case TX130-40 - pentru un utilaj care vrei sa performeze!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantia oferita de producator pentru pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Case TX130-40 este de 6 luni de la data achizitiei. O vei regasi in colet, impreuna cu factura. Ramane intacta in conditii de instalare corecta a pompei.

Poti comanda acum pompa de alimentare Case TX130-40 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura