Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Antigel roz auto camioane si utilaje

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Antigel utilaje, culoare roz
Out Of stock
Descriere
Site-ul nostru, ACN Piese Utilaje, ofera mii de piese si produse de schimb, dar si o gama larga de produse de calitate de intretinere pentru utilaje.
In oferta noastra regasiti acum antigel roz -70C, G12, un concentrat antigel culoare roz, fabricat in Germania, recomandat de urmatorii producatori: Caterpillar, Mak, Ford, Man, GM, Cummins, DAF, Detroit Diesel, Skoda, Seat, VW, Audi, Volvo Trucks, John Deere, Deutz, Claas. Produsul se gaseste pe stoc, in mai multe variante de ambalare.

Poti plasa o comanda acum daca vei completa formularul de pe site sau daca vei suna la unul dintre numerele de telefon afisate. Detalii suplimentare despre modul de utilizare si variantele de ambalare si comercializare aflate pe stoc le poti afla de la unul dintre consilierii nostri tehnici.

Livrarea se va face in cel mai scurt timp, in localitatea ta, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Pentru a ridica direct produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Produsele de intretinere sunt necesare, dar nu pot inlocui eventuale reparatii necesare ale motorului sau ale altor componente ale utilajului.
La cerere, te putem ajuta cu echipa noastra de service mobil, care se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului, pentru diagnoza si/ sau reparatii. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Potrivit fabricantului, nediluat, previne inghetul la temperatura de -70 C.
Solutie 2:1, previne inghetul la -35C

Variante de ambalare:
1 litru = 1.08 kg
4 litri = 4.31 kg
60.2 litri = 65 kg
203.9 litri = 220 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura